Amelló entra a formar part del Consell General de Ciutadans

2023-01-17 10:00

El portaveu de Ciutadans (CS) a la província de Girona i alhora portaveu a l'Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, ha sortit escollit membre del Consell General de la formació liberal després de la VI Assemblea General del partit liberal que s'ha celebrat aquest cap de setmana i ha culminat el procés de refundació amb l'aprovació de nous estatuts, la nova proposta de valors i el nou logo del partit, que modifica la tipografia i incorpora el color verd. Amb l'entrada de Amelló al Consell General, el pes del grup català ascendeix al 23% ja que 19 dels 125 membres que componen aquest òrgan provenen de la militància en la comunitat autònoma catalana.

“A partir d'ara toca mirar cap endavant, l'objectiu és donar-li la volta al partit i a la situació i tornar a il·lusionar als milers d'espanyols que ens van votar i ara es queden a casa”, ha assenyalat Amelló. El nou conseller també ha manifestat que el partit ha sortit “més unit i més fort” d'aquesta última assemblea i té “la vista posada en les pròximes eleccions municipals de maig, perquè el municipalisme serà clau en aquesta nova etapa que ara comencem després de l'èxit de la refundació”.

La VI Assemblea General ha servit també per a presentar la nova direcció del partit liberal sorgida després de les primàries i en la qual Patrícia Guasp s'erigeix com a nova líder del partit al costat de l'europarlamentari Adrián Vázquez. Els liberals espanyols mantindran el nom del partit perquè és també un símbol d'un projecte fresc i valent que defensa una Espanya de ciutadans lliures i iguals.