Alverd Oliva publica 'Fusta de cor' el proper mes de març

2018-02-22 10:30

El músic figuerenc Alverd Oliva publica el seu primer treball discogràfic Fusta de cor. Vuit cançons de rock folk d’autor. Estats vitals que van des de la tristor a l’alegria, de l’amor tràgic a l’amor costumista, dibuixen un univers ric en matisos i amb una sòlida base instrumental. Atrevint-se, fins i tot, amb el mestre Adrià Puntí, convertint la coneguda "Coral·lí" en una tendra cançó de bressol.

El folk és l’eix central on s’hi sumen pinzellades d’altres estils com el rock, el blues i el pop de manera natural connectant amb l’essència de l’artista. Els arranjaments del disc van des de temes amb el quartet de corda clàssic, a la balada de piano i veu fins a un blues despentinat i groller.

Fusta de cor, es va enregistrar la primavera del 2017 a Paradets Studio amb Carles Xirgo als controls i mesclat i masteritzat als estudis 44.1 d’Aiguaviva.

Per la gravació del disc, Alverd Oliva, ha comptat amb el seu quartet format per Albert Dondarza al violí, Edgar Casellas al violoncel, Pere Martínez al contrabaix i Alverd Oliva a les guitarres i veus. I completen aquesta carta de presentació un grapat de col.laboracions de luxe com la de Xarim Aresté a la guitarra.

La publicació del disc està prevista pel dia 2 de març del 2018 conjuntament amb una gira de presentació, que s’iniciarà el 12 d’abril al Sunset Jazz Club de Girona.

Foto: Xavi Olmos