Alverd Oliva i Delpuerto actuaran a 'la sala online' el Dia de la Música

2020-06-16 09:00

Alverd Oliva i Delpuerto protagonitzaran els concerts del Dia de la Música que proposa la-sala.online aquest diumenge 21 de juny.

Des dels seus inicis al 1972 a França, la Festa de la Música ha estat una celebració de la música en viu que vol posar en valor l’amplitud i la diversitat de les pràctiques musicals en tots els gèneres. La Festa es sol dur a terme a l’aire lliure i en espais públics, aquest any, però, les mesures sanitàries obliguen a canviar el format.

Però no ens quedarem sense celebrar-ho ja que la-sala.online emetrà des dels Estudis MusicLan d’Avinyonet de Puigventós un doble concert a càrrec d’Alverd Oliva i Delpuerto, que es podrà seguir en streaming i sense barreres, el diumenge 21 de juny a les 19:30 i a les 21:00, respectivament.

El concert d’Alverd Oliva es centrarà en els temes del seu primer disc “Fusta de cor” tot i que també estrenarà alguna nova composició que formarà part del segon disc que l’artista té previst publicar aquesta tardor. Com a l’Albert li agrada dir: “Folk rock de casa i km0”. 

La "Gira de terrazas" de Delpuerto i el seu pop rock amb tocs alternatius també farà parada a la-sala.online. El que fos teloner d’Antonio Orozco presentarà  temes de l’àlbum “Todo puede ser” i de treballs anteriors. 

Les noves tecnologies amplifiquen l’abast de la Festa de la Música amb la creació de nous espais virtuals que ens apropen la música en directe a tots. Després d'una primera experiència amb el concert del bisbalenc Sanjosex, la-sala.online presenta aquests dos artistes altempordanesos des de MusicLan, un dels estudis de gravació més prestigiosos del país.