Alto el Foc a l'Albera proposa una caminada popular per a reivindicar el tancament del camp de tir de Sant Climent Sescebes

2016-10-06 19:00

La plataforma Alto el Foc a l’Albera organitza una concentració i caminada popular per conèixer el paratge del Camp de Tir de la Base Militar de Sant Climent Sescebes el dimecres 12 d’octubre de 2016 a dos quarts d’onze del matí a can Torres, Vilartolí. 

Hi han confirmat la seva participació Joan Olòriz, diputat al Congrés per ERC, i Gabriela Serra, diputada al Parlament per la CUP. També es comptarà amb la presència de David Fernàndez, també de la CUP. 

Serà una caminada popular pels límits del Camp de Tir de la Base Militar que durarà unes dues hores i que comptarà amb breus xerrades sobre la riquesa natural i patrimonial. Així Joan Carles Torres, veí de Vilartolí, parlarà de la convivència amb les maniobres de l’exèrcit. Joan Budó i Enric Capalleras, del Centre de reproducció de tortugues de l’Albera, ho faran sobre els valors naturals de la fauna. Jenar Fèlix, biòleg, donarà detalls del megalitisme i el patrimoni arquitectònic de la zona i Tomàs Gisbert, investigador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, parlarà sobre la reorganització de l’exèrcit espanyol.

A les 2 hi haurà una arrossada popular i seguidament l'actuació musical del grup Trobasons.