Alt Empordà Turisme es promociona a Donostia

2011-03-22 14:00

Alt Empordà Turisme ha participat a SeVaTuR, el Saló Internacional de l’Evasió i el Turisme de Donostia Sant Sebastià, que s’ha fet del 18 al 20 de març al Palau Kursaal. Al mostrador d’Alt Empordà Turisme, inclòs dins l’estand del Patronat de Turisme Costa brava Girona, van passar nombrosos visitants. La seva procedència era principalment gent de Donostia i dels pobles del voltant, que estaven molt interessats a visitar la comarca per aquesta propera Setmana Santa i a l’estiu.

La majoria de les persones ateses per la tècnica d’Alt Empordà Turisme, ja coneixen la Costa Brava però els queden racons d’aquest territori per descobrir i venen diverses vegades a la comarca per gaudir dels atractius que ofereix aquesta destinació. A nivell d’atractius, bàsicament, s’interessaven per rebre informació sobre les platges i la cultura que ofereix l’Alt Empordà i, també, sobre les activitats per poder fer en família i amb mainada.

En l’àmbit de l’allotjament, demanaven informació principalment sobre càmpings i, en especial, les instal·lacions d’aquest tipus de primera categoria i que disposessin de bungalows, entre altres possibilitats d’allotjament.

Alt Empordà Turisme fa una valoració molt positiva d’aquesta participació a SeVaTuR perquè la majoria dels visitants atesos donaven a conèixer les seves intencions de tornar a venir a la comarca, a passar-hi dies de vacances i esbarjo per continuar descobrint-la i, perquè els que no coneixen la zona mostraven un gran interès en rebre informació per venir a visitar-la.