Alfons Quera és escollit primer candidat per l’Alt Empordà a les llistes d’ERC per les properes eleccions al Parlament

2010-06-14 18:17

Alfons Quera ha estat escollit primer candidat per la comarca de l’Alt Empordà per formar part a les llistes d’Esquerra per les properes eleccions al Parlament, en el Congrés Comarcal celebrat aquest dissabte a Llançà. La candidatura d’Alfons Quera ha tingut el suport del 79% de la militància. En el mateix Congrés, els militants han escollit els altres representants de la comarca que formaran part de la llista. Han estat Maria Soledad Sellés i Daniel Valentí.

Un cop hagi finalitzat l’elecció dels candidats i candidates per part de tots els congressos comarcals, la Comissió Electoral elaborarà una proposta d’ordenació de les llistes que haurà de ser ratificada per l’Executiva Nacional i, posteriorment, pel Consell Nacional, que s’ha de celebrar el 10 de juliol. Així es desprèn del nou reglament per a la confecció de les llistes a les eleccions al Parlament de Catalunya que el Consell Nacional d’Esquerra va aprovat el passat 6 de març i que va ser acceptat amb un 92,8% de vots favorables.

El reglament preveu que cada comarca triï els candidats que li corresponen per participar de la llista i que el primer candidat de cada comarca hagi de ser avalat, com a mínim, pel 5% de la militància comarcal.