Queden entrades per veure Alejandro Sanz aquest dimecres a Peralada

2013-08-07 08:00

Alejandro Sanz farà la seva primera actuació al Festival Castell de Peralada aquest dimecres 7 d'agost (22:00) per presentar el seu darrer disc La música no se toca. Queden entrades a la venda amb preus que van dels 145 als 200 euros, les més econòmiques, les de 90, estan exhaurides. Acompanyat de 10 músics i i cors, el cantant oferirà un extens recorregut pels seus èxits de sempre i les composicions més emblemàtiques del seu últim disc, presentat el desembre de l’any passat. Aquest treball es va convertir en número 1 a iTunes Espanya dues setmanes abans de la data de llançament i des d’aleshores ja ha aconseguit el primer lloc de vendes a 18 països.

Destaca el fet que Alejandro Sanz acostuma a fer els seus concerts en grans espais i limita molt actuar en teatres o altres espais de reduïdes dimensions. Només ho fa en moments molts especials com va ser el concert de presentació del seu darrer disc al Palau de la Música Catalana. Amb el Festival de Peralada repeteix un concert de proximitat i un moment especial en una actuació en la que l’acostament al públic serà extraordinari.

Alejandro Sanz està considerat un dels cantants i compositors més solvents del pop espanyol. Ha guanyat 15 premis Grammy llatins i 3 Grammy anglosaxons. Després del seu pas pel Festival Internacional Castell de Peralada iniciarà una gira per llatinoamèrica.