Albera Salut organitza diferents actes pel Dia Mundial de l'Activitat Física el 9 d'abril

2014-03-24 08:30

Amb motiu del Dia Mundial de l’activitat física, Albera Salut organitza tota una sèrie d’activitats per tal de potenciar l’exercici físic i els hàbits saludables entre la població.
Així, el dia 09 d’abril hi haurà una “Caminada Saludable” pels diferents itineraris de Peralada , que aquest any es podrà fer amb bicicleta, patinet i altres vehicles sense motor. 

També se celebrarà la Segona edició del “ Concurs de dibuix amb la temàtica de l’exercici físic” i una “Activitat de jocs per a nens i nenes de les escoles de l’àrea”. Ambdues són destinades a mainada entre els 3 i 12 anys. Les bases es poden consultar a la pàgina web de l’entitat www.alberasalut.cat 

Seguint amb aquesta línia de potenciació dels hàbits saludables i amb col·laboració de l’Ajuntament de Garriguella i del Dipsalut, Albera Salut va organitzar el I Concurs de postres saludables coincidint amb el Dia del Ranxo de Carnaval, l’acte va ser tot un èxit i va comptar amb un gran nombre de participants. Es varen lliurar tres premis en metàl·lic als guanyadors.