Ajuntament i Generalitat signen un conveni per a la cessió de 10 pisos de Figueres que es destinaran a lloguer social

2013-12-10 14:30

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha signat aquest matí una addenda al conveni que l’Ajuntament té amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i que permetrà que la ciutat rebi de forma immediata 10 habitatges ubicats a la capital de l’Alt Empordà.

Una cessió sol·licitada des del Govern municipal i que farà que la borsa municipal de lloguer social augmenti fins als 19 pisos. Una borsa que es gestiona des dels Serveis socials. Els nous habitatges estan repartits entre el barri de l’Horta de l’Hospital, a la plaça Joan Tutau; i el barri del Poble Nou, als carrers Pere III, València i Fages de Climent.

La regidora d’Habitatge, Sònia Trilla, destaca “la predisposició que l’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha tingut des d’un primer moment per atendre les nostres demandes en aquesta matèria i la rapidesa amb què s’han fet totes les gestions. En l’àmbit intern, la setmana vinent en el decurs d’un ple extraordinari farem el tràmit formal per aprovar la modificació del conveni”.

No obstant això, i des d’avui mateix, els Serveis socials municipals ja disposen de tota la documentació dels nous habitatges per posar a disposició de les persones que ho necessitin.