Ajuntament de Figueres i Consell Comarcal consideren necessari milliorar la senyalització de l'estació del TGV

2013-02-12 14:00

La setmana passada, concretament dijous al migdia, es va celebrar a l’Ajuntament de Figueres una reunió de treball entre el president del Consell de l’Alt Empordà, Xavier Sanllehí, i l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, en el marc de les trobades institucionals que realitza el màxim responsable de l’ens comarcal amb els diferents alcaldes de la comarca. 

La recent elecció de Felip com a alcaldessa ha propiciat aquesta trobada, durant la qual es va fer un repàs als diversos temes que gestionen conjuntament les dues administracions (serveis socials, treball, turisme, promoció econòmica, etc). També es va posar sobre la taula la possibilitat d’aprofitar sinergies en altres àmbits, que s’aniran concretant de forma imminent. 

El tema central de la trobada, però, va ser una anàlisi conjunta sobre la necessitat que hi ha de millorar la senyalització de l’estació del TGV tant a l’interior de Figueres com a les carreteres de l’Alt Empordà. Igualment es va fer palesa la necessitat de senyalitzar degudament les sortides cap a les principals poblacions de la comarca des del propi complex ferroviari. 

Finalment es va comentar la necessitat d’impulsar una Pla de Mobilitat del transport públic comarcal que incrementi les freqüències de pas de determinades línies d’autobús i que estiguin vinculades amb els horaris de sortida  i d’arribada dels trens de gran velocitat.