Ajornen el concert d'Empordà Rock a Vila-sacra

2012-07-12 10:00

El concert inaugural d’Empordà Rock 2012, que s’havia de celebrar aquest divendres a Vilasa-cra, ha quedat ajornat per causes alienes als organitzadors. Properament es concretarà la data de celebració. 

Així, doncs, la quarta edició de l’Empordà Rock, un circuit de música jove que es desenvoluparà al llarg de les properes setmanes a cinc municipis de l’Alt Empordà, serà el proper divendres 21 de juliol al Far d’Empordà, en aquest cas amb la presència dels grups Thunders of Hell, Licor d’Ensaïmada i Glamour Pussy. 

En el seu conjunt hi participaran 100 músics joves de l’Alt Empordà repartits entre els 15 grups que intervindran en els diferents concerts. Les properes vetllades se celebraran a Espolla (28 de juliol), Biure d’Empordà (3 d’agost), Sant Climent Sescebes (4 d’agost) i a determinar la data de celebració de l’actuació de Vila-sacra. 

A cada concert, a més, es realitza una campanya de prevenció de l’alcohol amb una gran pancarta, la distribució de díptics informatius i la realització d’un taller per al foment dels hàbits saludables, tot plegat a càrrec de la Creu Roja.