Aina Baig nova directora dels equipaments escènics de Figueres

2018-12-11 16:30

Avui dimarts s’ha fet públic el resultat del concurs per a cobrir la plaça de Direcció dels equipaments escènics de Figueres, que va convocar l’Ajuntament després de la jubilació del fins ara director del Teatre Municipal, Salvador Torres. La figuerenca Aina Baig ha resultat la guanyadora. Baig és gestora Cultural, graduada en Comunicació Cultural, i en Literatura i Llengües Modernes, en els darrers anys ha treballat en la gestió i comunicació de la programació d’arts escèniques de la ciutat, d’entitats i de festivals com ÍTACA, Portalblau, Còmic Figueres, Acústica, Strenes, Vívid i Som Cultura.

Pel que fa a la plaça de tècnic de Cultura, es va convocar aquest estiu un concurs després de la vacant de l’anterior Tècnic de Cultura, Pep Torner, en què ha resultat guanyador l’Historiador Pere Ferrera. Ferrera és Llicenciat en Història, i formació en programació, màrqueting i animació cultural, i actualment treballa al Departament d’Agricultura de la Generalitat.

Aquestes incorporacions se sumen a la del dierctor del Museu de l’Empordà, que va iniciar ara fa un any el nou projecte d’aquest equipament, i suposen una renovació important de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Figueres per continuar el nou impuls iniciat amb la renovació del Museu de l’Empordà.

Aina Baig el dia de la festa de jubilació de Salvador Torres, al centre, i Jaume Alsina