Agnès Lladó nova presidenta local d'ERC a Figueres

2013-08-01 08:00

Aquest dimecres 31 de juliol s'ha celebrat l’Assemblea de Militants d’Esquerra Republicana de Catalunya a Figueres amb l'objectiu de designar la presidència i l’Executiva que regiran el destí del partit a la ciutat durant els propers 2 anys. Agnès Lladó és ja la nova presidenta d'ERC a Figueres.

En el transcurs de l'assemblea Jordi Giró, president de la secció local dels darrers quatre anys, s'ha acomiadat dels militants agraïnt la col·laboració de tothom  i exposant els motius –eminentment personals i laborals- pels quals no ha tornat a presentar-se. També ha fet una abrandada defensa dels valors republicans, entre els quals ha destacat l’honestedat de què ha de fer gala tot polític republicà. 

Per part seva, Lladó, que ha estat investida presidenta amb una majoria aclaparadora de vots a favor, ha basat la presentació de la seva candidatura en l’orgull de ser figuerenca i en la necessària difusió dels valors republicans. Ha destacat que cal que tots els militants locals hauran de fer un gran treball per recuperar un lloc preeminent per a ERC a la ciutat de Figueres i també en la política nacional. 

A més de Lladó, formen part de l’Executiva per als propers dos anys Xavier Besora, com a secretari d’Organització; Maria Perpinyà, que s’incorpora a l’Executiva en qualitat de secretària de Política Municipal; Montserrat Segura, que repeteix a la secretaria d’Imatge i Comunicació i assumeix també la de Finances; Carles Vilaseca, com a secretari de Campanyes i també Íria Gibert, que procedeix de l’entorn de les JERC i assumeix la secretaria de la Dona. S’hi incorporen com a vocals Jordi Giró i Jordi Rigall.