Agnès Lladó encapçalarà la llista d'ERC Figueres a les municipals del 2019

2018-04-21 14:30

Agnès Lladó serà la candidata d’Esquerra Republicana a Figueres amb vista a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim any 2019. Lladó s’ha mostrat agraïda pel suport i la confiança rebuda per l’assemblea local i ha volgut deixar clar, des d’un primer moment, que “amb la suma de tothom des d’Esquerra farem possible la transformació econòmica i social que necessita Figueres”.

En aquesta línia, la candidata republicana ha insistit en el fet que “en el projecte d’Esquerra Figueres no hi sobra ningú. El repte és important però al mateix temps il·lusionant per a tots aquells que ens estimem figueres i volem que aixequi el vol”.

Lladó ha explicat que s’hi deixarà la pell per tirar endavant amb la transformació que la ciutat necessita i ha manifestat que “des d’Esquerra som conscients que cal ser transversals per tal de sumar totes les sinergies possible”.

“Tenim i tindrem el millor projecte, apostarem pel talent i tornarem a portar l’esperança per Figueres. Convidem tothom a participar-hi i, entre tots, ser corresponsables del futur il·lusionant que la ciutat es mereix”, ha argumentat la candidata republicana.

Durant la seva intervenció, Lladó ha fet una diagnosi de la ciutat afirmant que “Figueres fa molts anys que no sap on va. Simplement, els dirigents han anat posant pegats i la ciutat no es pot permetre un nou mandat enmig d’aquesta indefinició. Des d’Esquerra trencarem amb aquesta dinàmica, amb l’ajut de tothom, i dibuixarem la transformació que els figuerencs i figuerenques necessiten. Prou de populisme. Prou de pensar només amb un sector de la societat. Treballem i treballarem pel benestar econòmic i social de tots els veïns i veïnes de la ciutat”. 

Nascuda a Figueres el 1979, Lladó té estudis en Dret i Recursos Humans i actualment treballa com assistent de direcció de màrqueting en una important empresa de serveis figuerenca d’àmbit nacional. Militant d'Esquerra des de l'any 2008, és portaveu del grup d’Esquerra a l’Ajuntament de Figueres des del novembre del 2015 i, també des del mateix any, consellera Comarcal de l'Alt Empordà per Esquerra. Està vinculada a diverses entitats del municipi com l’ANC, Òmnium, la Unió Esportiva Figueres o els castellers de la ciutat.