Agitart Educa al Jardí de Figueres aquest dissabte 28 de maig

2016-05-26 11:30

AGITART Educa arriba a la seva cloenda amb una actuació que es farà a quest dissabte 28 de maig (21:00) al Teatre el Jardí de Figueres. 

Al 2016, la Companyia AGITART ha desenvolupat el seu programa especialitzat d'ensenyament de la dansa, oferint l'oportunitat a més alumnes i joves d'arribar a ser més conscients del seu propi cos, per tal d’expressar-se a través del llenguatge del moviment. A partir de diverses activitats que s’han realitzat durant les classes impartides als alumnes de 1er d’ESO a 2n de Batxillerat de 10 Instituts de Secundària de l'Empordà, seguint la col·laboració amb l’INS Alexandre Deulofeu i un curs al centre Cívic Creu de la mà de Figueres, el programa AGITART'Educa l'han gaudit més de 10.000 alumnes.

Les activitats culminaran en una actuació al Teatre el Jardí aquest dissabte 28 de maig, on alguns dels alumnes del programa compartiran escenari amb ballarins professionals de la companyia AGITART. En aquesta línia, l’'equip docent AGITART s'ha compromès a proporcionar una cultura d'aprenentatge global i mútuament respectuós, creant un lloc segur per a tots els estudiants per gaudir i participar en la dansa. Les classes estan dissenyades per transmetre als participants la importància de la creativitat, el treball en equip, el respecte i la tolerància, les inseguretats i les pors dins de la vida quotidiana, entre d’altres.

La Companyia AGITART treballa en col·laboració amb professors provinents de diferents disciplines de la dansa, així com també de diversos països, realitzant intercanvis lingüístics i culturals, alhora que oferint als estudiants l'oportunitat de practicar l’anglès amb parlants nadius i compartir la seva cultura amb aquests visitants internacionals.