Adjudicades les obres del centre de promoció CasaEmpordà a l’empresa Arcadi Pla SA

2011-08-04 10:00

El projecte per convertir l’antic escorxador de Figueres en un centre de promoció de productes locals i en la nova oficina municipal de turisme ja té empresa adjudicatària. La Junta de Govern Local va adjudicar, dilluns passat, l’execució de les obres a Arcadi Pla SA amb un pressupost de 720.613,76 euros. Unes obres que està previst que comencin en el decurs de l’últim trimestre de l’any.

Recordar que aquests treballs són una primera fase per a la conversió de tot el complexe de l’escorxador. D’aquesta manera ara es faran les feines d’adequació de la planta baixa i de consolidació de tot l’edifici. Treballs suficients per posar en funcionament el centre de promoció de productes locals i la nova oficina de turisme de la ciutat. Més endavant, i en una segona fase, es farà la primera planta, s’incorporarà l’espai que actualment ocupa l’Arxiu Comarcal i es reformarà la plaça.

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, recorda “la importància de CasaEmpordà, un centre que s’afegirà a la propera rehabilitació de la casa natal de Salvador Dalí al carrer Monturiol. Dos projectes que ens permetran ampliar el circuit turístic de Figueres cap a la plaça de la Palmera i la plaça Tarradellas”.

El centre
A CasaEmpordà els visitants hi trobaran un espai dedicat a la promoció i venda de productes de l’Empordà, amb prop de 400 referències. A més, l’Ajuntament hi traslladarà l’Oficina municipal de turisme, la qual amb aquest nou espai passarà a ser de primer categoria i a oferir una millor atenció als visitants.