Acord entre Govern municipal i els sindicats de la Guàrdia Urbana de Figueres

2010-04-29 20:29

L’assemblea de treballadors de la Guàrdia Urbana de Figueres ha ratificat, aquest migdia, l’acord subscrit dilluns passat entre el Govern municipal i els representants sindicals del cos policial.

L’acord es basa en els següents punts estratègics: equiparar, de forma progressiva i anual fins el 2014, les retribucions dels membres del cos a les que reben els Mossos d’Esquadra; aplicar la millora independentment dels increments generals que es puguin establir pel conjunt del personal funcionari; i, finalment, Guàrdia Urbana i Ajuntament es fan seu el repte de l’optimització de la gestió dels recursos humans del cos policial.

A més, també s’ha acordat que si al llarg de la vigència d’aquest acord es modifiquen les condicions dels funcionaris dels Mossos d’Esquadra, l’Ajuntament les aplicarà de forma automàtica als agents figuerencs per mantenir la igualtat.

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Luís Yécora, es mostra “satisfet per l’acord que s’ha assolit. Al mateix temps vull agrair l’esperit de col·laboració i entesa que han mantingut els representants sindicals de la Guàrdia Urbana durant les negociacions”.

Finalment, les dues parts també han acordat acceptar l’aplicació de l’organigrama associat a la catalogació i valoració de llocs de treball que en aquests moments s’està elaborant.