Accident de trànsit mortal a Siurana

2010-08-28 16:31

Els mossos de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona han rebut sobre les 7 del matí l’avís que, tres turismes estarien implicats en un accident de trànsit a la carretera C-31 i que hi havia persones atrapades. Quan els mossos han arribat al lloc dels fets han pogut comprovar que, per causes que encara s’estan investigant, s’havia produït una col·lisió frontal entre dos turismes, un amb plaques de matrícula franceses i l’altre amb plaques de l’estat espanyol. Un tercer vehicle, també d’origen francès, estaria implicat de forma circumstancial.  En l’accident s’han vist involucrats un total de deu viatgers, repartits entre els tres vehicles.
En un dels vehicles amb matrícula de França hi viatjaven un total de 5 ocupants. Com a conseqüència del sinistre han resultat ferides lleu dues persones que han estat traslladades a l’hospital de Figueres i tres ferits greus, dels quals dos han estat traslladats a l’hospital Dr. Josep Trueta de Girona i un a l’hospital de Figueres.
L’altre vehicle implicat en el xoc frontal, un cotxe amb plaques de matrícula de l’estat espanyol, ha resultat ferit molt greu l’únic ocupant i conductor, que ha estat traslladat amb helicòpter medicalitzat fins a l’hospital de la Vall d’Hebron, on ha mort hores després.
Respecte al tercer vehicle implicat, també amb matrícula francesa, on hi viatjaven quatre ocupants, aquests han resultat tots il·lesos.
En les tasques d' assistència hi han participat quatre dotacions del cos de Mossos d'Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, efectius del SEM, així com servei de manteniment de carreteres i de grues per retirar els vehicles accidentats.