93 treballs opten als Premis de Comunicació Local Carles Rahola

2012-01-23 10:00

Un total de 93 treballs presentats per 54 autors opten a la tercera edició dels Premis de Comunicació Local Carles Rahola. Aquests guardons, que estan promoguts per la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, tenen per objectiu reconèixer la tasca de la professió periodística a les comarques gironines i fomentar la creativitat informativa i les iniciatives per difondre, recuperar, gestionar o aplegar informació de tipus periodístic en qualsevol format, àmbit i estructura. 

Els guardons han tornat a tenir una molt bona acollida entre els professionals de la comunicació, tant pel que fa al nombre de participants com d’obres presentades. Així, s’ha passat dels 45 autors de la primera edició als 54 de l’actual, i de 82 treballs a 93, tot i que hi ha hagut un lleuger descens en relació amb l’any passat, quan va haver-hi 99 obres i 59 autors.

La categoria que ha registrat més participació ha estat la dedicada al millor treball en premsa escrita o en línia, seguida de les de fotoperiodisme, informació digital, televisió, comunicació institucional, ràdio i projecte. 

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el divendres 3 de febrer a l’Auditori Palau de Congressos de Girona, a dos quarts de 9 del vespre, i comptarà tant amb la presència de la majoria dels participants com amb una extensa representació del món periodístic i cultural gironí.

Recordem que en la primera edició el projecte "Nova comunicació local online" de Carles Pujol basat en el projecte Tramuntana TV va rebre el primer premi en l'apartat de projectes.