80 nedadors a les Vies Braves per la Costa Brava Nord

2016-08-07 20:00

Vies Braves ha celebrat aquest dissabte 4 d’agost el darrer repte Non Stop de la temporada 2016 a la Costa Brava. La iniciativa, que consisteix a nedar 8 Km de 5 itineraris marins de la Costa Brava Nord, ha registrat un rècord de participació amb 80 nedadors inscrits. Els nedadors han descobert nedant les Vies Braves del litoral de l’Alt Empordà, de manera programada i organitzada. L’objectiu d’aquesta prova no competitiva és recórrer enclavaments únics i oferir als nedadors l'experiència de gaudir dels millors trams del litoral català.

Els 80 participants han nedat les Vies de Roses, Cadaqués, Colera i Portbou. Era previst que el Non Stop d'aquest dissabte passés també per les Vies de Llançà i el Port de la Selva, però per motius de seguretat, a causa del fort vent a la zona, s'ha decidit suprimir ambdós trams de la prova.

En totes les Vies hi havia monitors de Vies Braves, embarcacions o caiacs de seguiment del grup, i els acompanyants els han pogut seguir caminant pels camins de ronda paral·lels. Tots els desplaçaments d’una Via a l’altra s’han fet en els dos autobusos que Vies Braves ha posat al servei dels participants prèviament inscrits al web.

El tret de sortida de la prova ha estat a Roses, a les 8 del matí i ha finalitzat al voltant de les 5 de la tarda a la Via Brava de Portbou.