60 famílies participen en el Servei de Projectes Preventius Diürns del Consell Comarcal

2014-02-22 10:00

Aquesta setmana s'han posat en marxa les trobades amb les famílies dels infants de la comarca que participen en el Servei de Projectes Preventius Diürns que promou l'àrea de Benestar del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

Aquest servei ofereix als infants de 6 a 12 anys un marc educatiu i referencial on coincidir en els dèficits socioeducatius, familiars i/o de l'entorn, al mateix temps que afavoreix la consolidació d'una xarxa preventiva de proximitat. Els infants que hi participen venen derivats dels serveis d'assistència primària o bé de les escoles.

Des del mes d'octubre de l'any passat, un total de 60 famílies participen en aquest servei que s'ofereix actualment als municipis de la Jonquera, Sant Miquel de Fluvià i Sant Pere Pescador.

La finalitat de les trobades iniciades aquesta setmana, que s'organitzen en iniciar i tancar les sessions amb els infants, és informar de la funció formativa i educativa del Servei, compartir el suport educatiu amb els pares i mares i promoure una major participació en els centres educatius.