450 embarcacions a la venda a la Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava

2011-04-22 20:00

Aquest divendres ha quedat inaugurada la XXIII Fira del Vaixell del Port d’Empuriabrava. Ha estat en Salvi Güell, alcalde de Castelló d’Empúries, l’encarregat de donar el tret de sortida a aquesta 23ª edició de la Fira del Vaixell d’Ocasió.

Per primera vegada en 23 anys l’organització ha modificat les dates de la Fira, endarrerint la inauguració al Divendres Sant per tal de poder dinamitzar els dies laborables que enguany coincideixen amb les vacances de la majoria de països europeus. En aquesta edició el número d’embarcacions exposades es de 450 que venen presentades a través de 32 empreses nàutiques de tot Catalunya.

Tot i el petit ruixat que ha caigut després de la inauguració, s’espera que el temps millori i que la bona temperatura afavoreixi l’afluència de compradors a aquesta Fira que actualment es la més gran de tot l’Estat. A primera hora del matí ja es veia gran quantitat de gent que mercadejava alguna de les embarcacions exposades, i al migdia ja s’havien tancat una desena de vendes. Si hi ha alguna cosa que distingeix aquesta Fira es l’amplia varietat d’embarcacions que s’hi poden trobar que va des del bot auxiliar fins al mega-iot, passant per les pesca-passeig, els velers, motores de tot tipus, jet skis i caiacs.

A Empuriabrava les empreses nàutiques ofereixen atenció personalitzada i embarcacions a preus molt interessants. Des de ja fa uns anys, s’hi poden trobar embarcacions anomenades Milla Zero que les empreses han matriculat per fer demostracions i que es venen per sota del seu preu de mercat.

La Fira del Vaixell d’Ocasió romandrà oberta al públic fins el dia 1 de maig de 10 del matí a 7 de la tarda amb entrada gratuïta als visitants.