45 establiments a la Ruta de la Tapa de l'Anxova a l'Escala

2015-09-25 13:30

La Festa de l’Anxova de l'Escala arriba aquest any al seu 25è aniversari i, per celebrar-ho, s’ha organitzat tot un cap de setmana d’activitats. En aquest sentit, del 2 al 4 d’octubre hi haurà una desena de propostes, que van des de conferències a concursos, passant per havaneres i el pregó de la festa.

D'altra banda la Ruta de la Tapa de l'Anxova de l'Escala compta amb la participació de 45 bars i restaurants que confeccionen tapes amb l'anxova com a ingredient principal. La Ruta de la Tapa comença el cap de setmana previ a la Festa de l'Anxova i els propis consumidors són els que decideixen quina és la tapa de l'any. Enguany la Ruta de la Tapa es fa els dies 25, 26 i 27 de setembre i 2, 3 i 4 d'octubre.

De nou torna a incentivar el fet de completar la ruta sencera, passant pels 45 establiments. Com en anys anteriors, els participants tindran una butlleta que aniran segellant a cada establiment per on passin. Qui hagi omplert les 45 caselles tindrà l’opció de convertir-se en jurat i decidir quina és la millor tapa de l’any i, a més, participarà en el sorteig d’un àpat per a dues persones al restaurant El Celler de Can Roca. Els qui degustin 20 tapes, participaran en el sorteig d’un val de 200 euros a gastar en els comerços de la Unió de Botiguers i Empresaris Turístics de l’Escala (UBET) i dos carnets gratuïts per a la Ruta de la Tapa 2016. Aquells que aconsegueixin el segell de les 15 tapes d’establiments que hi ha fora del nucli antic, participaran en el sorteig de dues entrades per a un espectacle del festival Portalblau 2016, 2 entrades per a un sopar-concert al Gastromusical 2016 i un val de 100 euros a gastar als comerços de la UBET.