41 actuacions per celebrar el Dia de la Música a Figueres

2012-06-18 13:00

Després de l’èxit de l’any passat, l’Associació Inkieta organitza per segon any consecutiu el Dia Internacional de la Música a Figueres aquest proper dijous 21 de juny.

A partir de les cinc de la tarda començaran a sonar pel centre de la vila múltiples concerts de grups provinents de tot el territori català. Com ja es va fer a la primera edició, la convocatòria ha estat oberta a tothom que hi volgués participar, i el resultat de nou, ha estat molt bo amb un total de 41 actuacions.

Enguany hi hauran vuit escenaris a peu de carrer situats a punts emblemàtics de la ciutat: la Plaça de l’Ajuntament, la Rambla, la Plaça Josep Pla, el carrer Moreria, la Plaça Catalunya, la Plaça de les Patates, la Plaça Triangular i el carrer Monturiol, aquest últim organitzat pel Casino Menestral. Tots ells s’ompliran d’estils de música per a tots els gustos, incloent també la participació de la companyia de teatre amateur de la comarca, A mossegades, que posaran el seu toc musico-teatral a la jornada.

Per a poder dur a terme aquesta diada, l’associació Inkieta ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Figueres i amb la col·laboració d’Hora Nova, Sonoevent, Comoyoko, Sisdeso, Sindicat, Srta. Imperdible, Wäwä i Tramuntana TV, amb l’únic propòsit de dinamitzar i promoure la música i la cultura. Tota la informació es pot trobar a la web de l’entitat www.inkieta.org.