36 projectes presentats al concurs d’idees del passeig Marítim de Roses

2011-05-30 19:00

Un total de 36 són el nombre de projectes presentats al concurs d’idees per a la urbanització del tram de front marítim comprès entre la Riera Ginjolers i la Riera de la Cuana. El termini per a la presentació dels projectes arquitectònics va finalitzar el passat 24 de maig. En aquests moments, es comprova que les propostes presentin tots els requisits establerts a les bases del concurs i en les properes setmanes es procedirà a l’obertura de pliques i valoració dels projectes.

L’import màxim per a l’execució d’aquest projecte d’urbanització s’estableix en 4,5 MEUR. Properament el jurat del concurs (integrat per arquitectes, representants municipals, un representat del Ministeri de Medi Ambient i un altre del Servei de Ports i Costes de la Generalitat), es reunirà per realitzar la valoració i escollir el projecte guanyador.

El primer premi consistirà en 20.000 euros i la possibilitat de l’encàrrec de la redacció del projecte d’urbanització, el segon rebrà una dotació de 7.000 euros i, per últim, es reconeixeran dos accèssits dotats amb 3.000 euros cadascun.