36 projectes presentats al concurs d’idees del passeig Marítim de Roses

2011-05-30 19:00

Un total de 36 són el nombre de projectes presentats al concurs d’idees per a la urbanització del tram de front marítim comprès entre la Riera Ginjolers i la Riera de la Cuana. El termini per a la presentació dels projectes arquitectònics va finalitzar el passat 24 de maig. En aquests moments, es comprova que les propostes presentin tots els requisits establerts a les bases del concurs i en les properes setmanes es procedirà a l’obertura de pliques i valoració dels projectes.

L’import màxim per a l’execució d’aquest projecte d’urbanització s’estableix en 4,5 MEUR. Properament el jurat del concurs (integrat per arquitectes, representants municipals, un representat del Ministeri de Medi Ambient i un altre del Servei de Ports i Costes de la Generalitat), es reunirà per realitzar la valoració i escollir el projecte guanyador.

El primer premi consistirà en 20.000 euros i la possibilitat de l’encàrrec de la redacció del projecte d’urbanització, el segon rebrà una dotació de 7.000 euros i, per últim, es reconeixeran dos accèssits dotats amb 3.000 euros cadascun.


 

Lloc de cerca