35.000 visitants al Terra de Trobadors de Castelló d'Empúries

2013-09-09 14:00

Unes 35.000 persones han passat per Castelló d'Empúries durant aquest cap de setmana de la XXIII edició del Festival Terra de Trobadors. La valoració és positiva amb una gran assistència de públic als actes principals del festival: el sopar medieval del divendres 6 de setembre, amb un ple absolut i el torneig medieval, tot i la pluja i cloenda del festival. La celebració teatralitzada del casament jueu també va omplir i els dos dies de mercat, una de les principals atraccions per als visitants de tot arreu, també va comptar amb una gran afluència de visitants. Destacar també la quarta edició de Nissaga Comtal, la representació de l’espectacle Lladres i judici medieval i la posada en escena de l’espectacle el Naixement d’un Rei. El diumenge també va tenir lloc el concurs de fotografies Instagram amb 54 persones inscrites que han publicat interessants imatges a les xarxes socials.     

També s’ha portat a terme una oferta cultural de gran qualitat i nivell, amb el cicle de conferències "Miquel Pujol Canelles", la Master Class "Performing Trobar", el concert transfronterer "La cançó de Na Loba", la presentació de la revista "Mot So Razo" i quatre exposicions de temàtica diversa.

El tret més distintiu del festival és l’alta implicació ciutadana, sobretot de les entitats i associacions que s’han bolcat totalment per fer del XXIII Terra de Trobadors un autèntic esdeveniment festiu i cultural d’obligada referència a Catalunya.