311 participants a la MASDH-6 de Maçanet de Cabrenys

2011-04-11 10:00

Aquest diumenge Bernat Guàrdia (MASSI) va vèncer amb un temps de 2:26.933 el descens de Maçanet de Cabrenys, la primera prova de la MASDH6- Nissan EuropeanCup, i tercera del circuit de l'Open d'Espanya 2011, campionat on Guàrdia consolida el liderat de la classificació. En categoría Èlit el segon lloc, va ser per Cédrid Gracia (CG RACING BRIGADE) 2:28.557; i tercer, Ivan Oulego,amb un temps de 2:28.712. En la categoría femenina, la francesa Floriane Pugin(SCOTT-11) Va fer-se amb la victòria amb un registre de 2:49.346, Per Davant dela Suïssa Emilie Siegenthaler (SCOTT-11) i de la corredora escalenca VickyHernández (AMBISIST) 3:11.300

Amb un total de 311 corredors inscrits procedents de 9 païsoseuropeus, la MASDH6 es consolida a nivell europeu i espanyol com un circuit dereferència en la modalitat de descens amb BTT. La cursa de Maçanet de Cabrenys-juntament amb Vigo- un dels dos únics circuits internacionals de l'Estat,suposa per a molts corredors una oportunitat immillorable de mesurar-se alsmillors del món.

El circuit de 2,25 km i un desnivell de gairebé 300 metres vaatraure una nombrossa expectació de visitants. La MASDH 6 l'organitza el ClubBTT Senglanassos i compta amb el suport del Consell Comarcal de l'Alt Empordà,la Secretaria de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació deGirona i l'Ajuntament de Maçanet de Cabrenys, i amb el patrocini de Nissan.