311 participants a la Cursa del fau de Maçanet

2011-08-15 22:00

Aquest diumenge 14 d'agost s'ha disputat la 4ª edició de la Cursa del Fau a Maçanet de Cabrenys amb una participació de 311 corredors que ha superat de llarg totes les previsions. Sota una forta calor els corredors van agrair que gran part del recorregut, anés paral.lel a rierols i per corriols, amb la corresponent ombra dels arbres.
L'organització es va esforçar de valent perquè fins a sis avituallaments fossin suficients davant l'enorme participació.

En la vessant competitiva Rafael Parés Teixidor (Independent) amb un temps de 1h 52'44" va guanyar la cursa. En segona posició entrava Jose Manuel Garrote (CE Alt Empordà) i guanyador de la tercera edició completa el pòdium Adan Casado Momblan (Club Atletisme Roses). Per la part fèmines abans de sortir ja se sabia qui era la gran favorita: Carmen Oliveres resident a Perpinyà i d'arrels empordaneses. Carmen Oliveres forma part de l'equip nacional de França en la distancia marató, quedant 8 en el ranking mundial en el 2002 com a millor marca. Amb un temps de 2h11'22" establia una marca que es trigarà a batre en la modalitat fèmines.