30 Instramuntanats han retratat el Museu Dalí

2015-04-14 19:00

Aquest dissabte dia 11 d'abril els “Instramuntanats”, van celebrar conjuntament amb el Museu Dalí el Dia Internacional de l'Art. “Instramuntanats” és un grup d'usuaris d'Instagram nascut a Figueres fa dos anys i que ja ha celebrat diverses trobades amb un gran èxit de convocatòria. En aquesta ocasió el grup es va limitar a 30 persones que van poder accedir al Teatre-Museu de la ciutat.

La celebració va consistir en una visita especial al Museu Dalí dissenyada pels objectius curiosos dels instagramers. Per animar la jornada es va oferir un premi a la millor fotografia, que serà comunicat el proper 20 d'abril. 

Un dels principals objectius d’aquesta acció ha estat donar el tret de sortida al nou perfil d’Instagram que el Museu Dalí de Figueres ha creat a la xarxa social i que es pot seguir amb el nom de @museudali. 

Els participants, vinguts d'arreu de Catalunya, han conclós la visita amb un dinar a un restaurant de Figueres, on en un ambient amigable han pogut intercanviar impressions sobre tècniques i aplicacions fotogràfiques per a dispositius mòbils.