30 activitats artístiques al MiCC de Maçanet de Cabrenys del 22 al 24 d'agost

2014-08-18 10:00

El MiCC omplirà d’art contemporani places i carrers de Maçanet de Cabrenys, un poble acostumat a l’acolliment d’esdeveniment artístics. La Mostra, que tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 d’agost combina una trentena d’activitats i exposicions entre artistes locals i professionals.

La mostra utilitzarà espais interiors i exteriors municipals, que l’Ajuntament ha cedit a l’organització, així com espais privats que es convertiran en petits museus durant els tres dies de la mostra (bars i restaurants, cases particulars, aparadors de botigues, etc).

El MiCC combinarà una trentena d’activitats i exposicions durant tot el cap de setmana. S’hi podrà veure pintura, escultura, gravats, muntatges, fotografia, litografies i videoart.  A banda, compta amb una programació per tots els públics, on hi haurà percussions, concerts, màgia, teatre, i tallers per nens i joves.

El MiCC l’organitza “La Fabrica Espectacles”, una petita productora d’esdeveniments maçanetenca que inicia així  l’aventura d’organitzar una mostra pròpia.

Lloc de cerca