296 corredors a la Cursa BTT Trofeu Caixa de Girona a Figueres

2010-05-16 21:27

Amb una participació de 296 corredors la seu de Figueres es consolida en el campionat regional més antic d'Espanya en materia esportiva de BTT en la seva segona edició. Els participants han gaudit d'un circuit exigent, que ha posat a prova la perícia i forces dels corredors, cal dir que ha sorprès molt el recorregut triat per l'organització ja que previament es sabia el temps del guanyador de l'edició 2009 Ismael Ventura 1h 09 minuts i es considerava un dels circuits ràpids de la temporda. Avui Francesc Freixer (Bicicletes Esteve) guanyador de la cursa ha invertit 1h 27 minuts demostrant que els canvis han donat com a resultat un circuit molt més complet. Una gran protagonista com no, ha estat la tramuntana constant des de els entrenaments de dissabte fins l'arribada de l'últim participant d'avui. L'organització ha respost amb bona nota als constants canvis metereològics.

El pòdium Èlit ha estat pels corredors de l'Equip Bicicletes Esteve amb Francesc Freixer 1er, Xavier Vinyas 2on, i Cristian Collados 3er demostrant una compenetració perfecte. La resta de guanyadors han estat Miranda Agustí (Junior Fèmines), Cristina Mascarreras (Èlit Fèmines), Pere
Sanchez (M-40), Albert Juvanteny (M-30), Noel Trillo (Sub-23), Gerard Alvarez (Júnior), i Àlex Gènova (Cadet).

Àlex Gènova corredor de l'Ambisist ha guanyat la seva primera cursa de l'any, el corredor de Figueres ha comentat “estic realment content ja que he preparat la cursa durant setmanes i quant veus que guanyes davant la teva gent la satisfacció és doble” “ El circuit és realment potent, amb constants pujades i baixades, tothom pensava que al ésser a Figueres sería planer i de planer res, es pujava 4 vegades al Castell de Sant Ferran per volta, això fa un total de 12 pujades amb les seves corresponents 12 baixades tècniques de pedra solta”.