26 entitats juvenils es trobaran dissabte a Figueres

2012-10-01 17:00

La 3a Trobada d’Entitats Juvenils de l’Alt Empordà es portarà a terme el proper dissabte 6 d'octubre a la Rambla de Figueres entre les 11.00h del matí i fins a les 20.30h del vespre. Aquest és un esdeveniment organitzat de forma conjunta per les entitats juvenils del territori, el Consell Local de Figueres, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres i que compta també amb el suport de la Taula Comarcal de Joventut de l’Alt Empordà.

L'acte, on hi participen enguany 26 entitats de la comarca, va dirigida, a més, de a les pròpies entitats, a tot tipus de joves, infants i famílies, doncs a més de la difusió de la tasca que realitzen les associacions i de les propostes programades per aquestes al llarg de l'any, també s'ofereixen tot tipus d'activitats de lleure, culturals, musicals, etc. Un seguit de propostes que han de servir mentre se’n gaudeix, per oferir als i les joves de la nostra comarca, models d’oci alternatius i alhora noves formes de participar i d’intervenir en la societat actual.

Per aquesta edició hi ha com a entitat convidada l'Associació del Casal de la Gent Gran de Figueres, una mostra més de l'interès de les entitats juvenils per obrir nous espais de col·laboració i alhora per donar-se a conèixer socialment.