26 candidatures opten als Premis Emprenedors que es lliuren divendres

2012-05-16 17:00

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà a Figueres acull aquest divendres, a les 12 del migdia, el lliurament dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà que enguany arriben a la seva quarta edició. L’acte comptarà amb la presència entre d’altres de l’alcalde de Figueres, Santi Vila, i del president del Consell Comarcal, Xavier Sanllehí. 

Els Premis, que en aquesta edició han rebut vint-i-sis candidatures, estan organitzats per la delegació a l’Alt Emporda de l’AJEG (Associació de Joves Empresaris de Girona), el Setmanari de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el Fòrum Imagina. L’objectiu dels guardons és la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. 

Aquests guardons d’emprenedoria es distribueixen en quatre categories. El Premi Jove Empresari que distingeix l’empresari empordanès menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada; el Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement; el Premi a la Millor Idea de Negoci: per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca; i, finalment, el premi a la Línia de Negoci Innovadora, per a aquella empresa que hagi estat capaç d’obrir la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys. 

Enguany ells premis han tingut un rècord de participació, amb 12 candidatures per a la categoria de Premi Emprenedor, 9 a la de Millor Idea de Negoci i 5 a la de Línia de Negoci Innovadora.