25 candidatures opten al Premi Emprenedors Alt Empordà 2010

2010-05-27 08:46

Un total de vint-i-cinc candidatures són les que opten aquest any al Premi Emprenedors Alt Empordà. Sis a la categoria de jove empresari, vuit a la categoria d’emprenedor, set a la categoria de millor idea de negoci (adreçada als estudiants dels instituts de la comarca) i quatre a la categoria de línia de negoci innovadora.

Totes les candidatures destaquen per l’alta qualitat, pel seu nivell d’innovació i per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic de la comarca.

Els Premis, que arriben a la seva segona edició, els organitza el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres, l’Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG) i el setmanari de l’Alt Empordà. L’objectiu d’aquesta convocatòria és premiar les millors iniciatives en l’àmbit de l’emprenedoria i fomentar l’esperit emprenedor a la comarca.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el divendres 28 de maig a les 9:30 del matí, al Castell de Sant Ferran, i comptarà, entre d’altres, amb la presència de l’alcalde de Figueres, Santi VIla, la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà o la presidenta de l’AJEG. Durant l’acte hi haurà una conferència a càrrec de Josep Rubau, d’AD Tramuntana.