24 inscrits omplen els cursos de formació logística per a persones a l'atur que organitza l'Ajuntament de Figueres

2021-02-05 14:00

L’Ajuntament de Figueres, a través de l'àrea de Promoció Econòmica i amb el suport de la Diputació de Girona, aposta per la formació en logística com un dels eixos bàsics per a la generació d'ocupació de qualitat al territori.

El sector de la logística serà un dels motors del desenvolupament econòmic de la comarca en els propers anys i per a impulsar-ne el creixement és fonamental que hi hagin professionals preparats per a poder-hi treballar.

L'oferta formativa de l'Ajuntament per aquet primer trimestre és la següent:
- Curs de carretoner (12 hores)
- Gestió bàsica de magatzem (35 hores)
- Preparació de comandes (35 hores)

Els cursos han generat un gran interès i en aquests moments ja s'han tancat les inscripcions i s'ha creat una llista d'espera per a properes edicions. En total s’hi han inscrit 24 persones. Els cursos van destinats a persones a l'atur. Bàsicament són cursos online amb algunes sessions presencials al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer.

El regidor de Promoció Econòmica, Jesús Quiroga, explica que “aquesta formació forma part d'una aposta per a una formació integral en l'àmbit de la logística, el transport i la distribució que contemplarà cicles formatius, formació ocupacional i formació contínua. La logística ha de ser un dels motors econòmics de la ciutat en els propers anys i per desenvolupar-se es necessita personal format”.