2221 i 3300 números guanyadors del sorteig de les obres d’art en benefici de l’Hospital de Figueres

2013-11-27 20:30

Els números guanyadors de les obres Caixa Petri – Investigació,  de Daniel Lleixà, i L’ombra del saurí, de Miquel Duran, són 2221 i 3300, respectivament. El jurat que va escollir l’obra representativa del 700 aniversari de l’Hospital de Figueres, Caplletra hac de Carme Sanglas, també va triar aquests dos treballs per sortejar en benefici de l’Hospital. El sorteig dels números es va fer la setmana passada i es va donar a conèixer en l’acte institucional celebrat divendres.

Les persones que tinguin els números guanyadors caldrà que es presentin a l’àrea de direcció de l’FSE, amb la butlleta premiada, per tal de fer efectiu el lliurament.

A partir del dia 12 de desembre la resta d’obres s’exposaran a la Galeria d’Art Dolors Ventós, on estaran a la venda. S’hi podran veure 700 aniversari de l’Hospital de Figueres, de Carles Bros, La cuna de piedra, d’Amelia Burke, La humanitat, de Mònica Campdepadrós, Demà, encara, de Daniel Leiva, Atac de cor, de Juliette Murphy, i Ubicació, l’obra presentada fora de concurs per Dolors Ventós.

El jurat del concurs ha estat format per Montse Aguer, patrona de la Fundació Gala Salvador Dalí; Anna Capella, directora del Museu de l’Empordà; Marta Felip, presidenta del Patronat de la Fundació Salut Empordà i alcaldessa de Figueres; Luís Izquierdo, professor de filosofia i artista, i Jesús Marimon, professional de l’Hospital de Figueres.