186 participants finalitzen la Travessia de Natació de Roses que ha guanyat Òscar Saura

2014-08-15 19:00

186 participants han acabat aquesta edició de la Travessia de Natació al Port de Roses organitzada pel GEN Roses. En la distància curta, 18 participants han creuat l'arribada i en la llarga 168 nedadors han gaudit de la competició.

A partir de les 9h00 del matí, que s'han començat a confirmar les primeres inscripcions no ha parat l'activitat a la platja de la Perola de Roses. A la secretaria del GEN Roses es repartien els xips per al cronometratge i classificacions. Després, els nedadors sortien a escalfar a la mateixa platja, on hi havien preparats els carrils per a les sortides i arribades.

A les 10h00 s'ha fet la sortida del recorregut curt, pels nedadors alevins o més petits, que només feien una volta al circuit que s'havia balisat. A les 11h00 s'ha donat el xiulet per a la sortida de la travessia llarga, que feien dues voltes al circuit. Els nedadors més ràpids han arribat a doblar als més lents i han deixat veure un bon espectacle, arribant amb temps molt iguals, decidint-se l'ordre d'arribada després de l'sprint final fins la carpa i la línia d'arribada que estava sobre la platja. El guanyador absolut ha estat Òscar Saura del CN Olot.

Els tres primers en arribar a la Travessia curta han estat:
1 - Laura Rodríguez (CN Igualada)
2 - Mar Xiang Puigverd (CN Calella)
3 - Miquel Rosich (GEN Roses)

I els tres primers en arribar a la Travessia llarga han estat:
1 - Oscar Saura (CN Olot)
2 - Miquel Suñer (GEIEG)
3 - Ricard Pujol (CN Mataró)

Lloc de cerca