170 alumnes comencen els cursos de l'Escola d'Hostaleria

2011-10-27 08:30

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà inicia les classes regulars del curs 2011-2012. A finals de setembre ja van iniciar el curs els alumnes de Cicles Formatius del Institut Olivar Gran i a principis d’octubre una part dels alumnes de Formació Ocupacional. Aquest inici de novembre ho fan els restants.

El curs comença amb un increment del 40% d’alumnes respecte el curs anterior amb un total de 170. Els motius són un augment dels grups de Cicles Formatius (que ha incorporat aquest any formació en Serveis de Restauració) i que enguany formarà a 75 alumnes; i la optimització del nou centre per realitzar-hi més activitat. Als grups de Cicle Formatiu cal sumar-hi 75 alumnes de Formació Ocupacional (dos grups de cuina, un de serveis i dos de pastisseria) i els alumnes provinents de la UEC i del programa de transició al Treball (PTT-PQPI).

A banda, el centre preveu realitzar cursos específics per a altres col·lectius de la comarca. Destaquen els cursos per a amateurs que es realitzen a l’Escola en horari de tarda i vespre.