15 efectius de la Creu Roja de Figueres van participar en les tasques d'emergències de la llevantada

2014-12-03 09:00

La Creu Roja a Figueres ha participat activament en diferents tasques durant els dies de la llevantada a la ciutat activant els seus recursos d'emergència. Ha desplaçat a la zona 2 ambulàncies, un vehicle 4x4 i un equip de voluntariat de 6 persones per fer front a aquesta emergència. També ha habilitat un alberg provisional a la seva seu a Figueres, que ha atès una vintena de persones. 

Al llarg de la matinada del diumenge dia 30 de novembre, un equip de 15 membres de la Creu Roja a Figueres, entre voluntariat i personal tècnic, s'ha activat davant les incidències causades per les fortes pluges que han afectat la zona de l’Alt Empordà. En concret, l’actuació s'ha centrat a atendre les persones desallotjades a causa de l’esvoranc esdevingut sobtadament a la Rambla de Figueres. 

A més, una vintena de persones han estat traslladades inicialment a les instal·lacions de la Creu Roja a la ciutat i, posteriorment, a l’alberg instal·lat al pavelló municipal. Al llarg del dia, el voluntariat de Creu Roja ha col·laborat amb la Guàrdia Urbana i Protecció Civil.