15 concessionaris a la Fira del vehicle d'Ocasió de Figueres

2014-10-02 16:30

Aquest divendres 3 d'octubre es donarà el tret de sortida a la vuitena edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió (FiraVo) que, un any més, s'instal·larà al Recinte Firal de Figueres fins al proper diumenge 5 d'octubre. La inauguració oficial de la mostra es durà a terme a partir de les deu del matí i assistiran a l'acte el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Figueres, Manel Toro, i el regidor de Festes, Jordi Masquef, així com també representants dels expositors participants.

Enguany la fira té un pressupost de 6.000 euros i compta amb la presència de 15 concessionaris figuerencs que es repartiran entre els 6.000 metres quadrats d'exposició. Cadascun d'ells aportarà entre 15 i 25 vehicles i durant la mostra ja han avançat que faran ofertes i promocions exclusives. Els tres dies del certamen l'horari serà de deu del matí a vuit del vespre.

Al FiraVo també es podrà gaudir de les exhibicions i passejades amb cotxes clàssics que organitzarà Clàssics Agullana i entre tots els compradors d'un vehicle es sortejaran 15 targetes d'aparcament per a tot un any a qualsevol zona blava de la ciutat.

Una fira consolidada

Després de vuit edicions, el FiraVo és ja una mostra consolidada i s'ha convertit en un referent dins el sector. Durant l'edició del 2013 es van vendre 160 vehicles, una xifra que va suposar una facturació de dos milions d'euros.

Enguany participen a la mostra els següents concessionaris: Garatge Plana, Autopodium, Garatge Central, Vilafant Motor, Interfren, Autocenter, Interdiesel-Noumovil, Texauto, Turismes Figueres, Conauto, J. Frigola, Garatge Guix, Mandarina, Martín i Conesa (BMW) i Garatge Ultonia.