144 noves places de zona blava a Figueres

2012-11-05 14:00

L’Ajuntament de Figueres ha executat la primera fase de la nova àrea d’aparcament regulat de la ciutat, presentat setmanes enrere. Des d’aquest dilluns, 5 de novembre, la zona blava destinada a l’estacionament ha ampliat la seva presència al següent punts: carrer Sant Pau, entre plaça Triangular i carrer Pere III; plaça del Sol; carrer Col·legi, entre avinguda Salvador Dalí i plaça Triangular; i, finalment, el carrer Glòria Compte, des de la pujada del Castell a l’avinguda Olímpia. 

En total 144 noves places de zona blava, amb 5 nous parquímetres, creades amb l’objectiu d’afavorir l’activitat econòmica garantint la rotació de l’aparcament en superfície. Destacar que en paral·lel s’estan realitzant trobades amb associacions de veïns i entitats per explicar les novetats en l’estacionament. 

Recordar que la nova àrea d’aparcament regulat preveu la implantació de la zona verda, que tindrà unes 2.500 places i que estan destinades als veïns i veïnes de Figueres. Una nova àrea que es començarà a implantar durant el primer semestre de l’any vinent.