14 futbolistes locals reben el guardó de la tercera edició dels premis 'Amos de l'àrea'

2014-06-27 17:00

La seu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, a Figueres, ha estat l'escenari aquest dijous al vespre dia 26 de l'entrega de la tercera edició dels premis Amos de l'Àrea. Es tracta d'un reconeixement impulsat pel Setmanari de l'Alt Empordà, Consell Esportiu i Consell Comarcal de l'Alt Empordà –el web de Futbol Empordà, ja inactiu, havia estat un dels impulsors al 2012- que premia els jugadors més decisius de les lligues amateurs del futbol altempordanès. Per tercer any consecutiu, es va lliurar un trofeu al màxim golejador i al porter menys golejat de cada categoria.

Sota el títol Amos de l'Àrea es van distingir els futbolistes dels equips de l'Alt Empordà més encertats d'entre Tercera Divisió i Quarta Catalana, en masculí, i Primera femenina. L’acte va comptar amb una setantena d’assistents, entre els quals  representants dels 10 clubs locals distingits i amb la presència per segon any consecutiu de Jordi Bonet, delegat de la Federació Catalana de Futbol a la província de Girona.

També van prendre part a l’acte membres dels organitzadors, com Pere Giró, conseller comarcal d’Esports i Àlex Terés, gerent del Consell Esportiu; Santi Coll i Carles Ayats, director i gerent de L’Empordà; així com Manuel Núñez, delegat a l’Alt Empordà de la Federació Catalana; Quim Ferrer, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Figueres, i Marc Ricart, cofundador de Futbol Empordà.

Els màxims golejadors que van recollir el seu guardó van ser Marc Bonaventura i Marc Teixidor (Figueres), Aleix Feixas (Peralada), Sergi Arranz (Horta), Txus Quintos (Base Roses), Omar Niabaly (Agullana), Lluís Ortiz (Selvatans) i Esther Quintana (Cabanes). Per la seva part, els porters menys golejats que van ser distingits eren Joan Ureña (Figueres), Toni Montero (Peralada), Àngel Bustins (l'Escala), Cristian Raño (AE Roses), Adrià Payet (Cistella) i Fani Jordan (Sant Pere Pescador).