111 noves places de zona blava a l'Avinguda de Rhode de Roses

2012-07-20 13:00

Aquest dijous 19 de juliol ha entrat en funcionament la nova zona blava d'aparcaments del front litoral de Roses que transcorre entre la plaça Catalunya i l’avinguda Jaume I. La nova àrea d’estacionament limitat compta amb un total de 111 places i estarà en funcionament tots els dies de la setmana fins al 30 de setembre, en horari de 10 del matí a 20 h, a un preu tarifa d’1 euro per hora, amb una limitació horària de tres hores.

La implantació d’aquesta àrea tarifada té per objectiu facilitar la rotació de vehicles i afavorir així el centre comercial de la població. La zona blava transcorre al llarg d’uns 800 metres, dividits en dues zones: la de l’avinguda de Rhode Nord, que comprèn el tram entre el carrer Josep Cervera i la Riera Ginjolers, amb 88 places; i la de l’avinguda de Rhode Sud, entre la Riera Ginjolers i l’Avinguda Jaume I, amb 23 places. 

Al llarg d’aquesta setmana, l’empresa adjudicatària del concurs impulsat pel consistori, Dornier SAU, ha dut a terme els treballs de senyalització i pintat de les places d’estacionament, així com la instal·lació de les màquines expenedores de tiquets necessàries.