107 fotografies al concurs dedicat al patrimoni comarcal

2010-10-26 18:47

Un total de 107 fotografies s’han presentat a la quinzena edició del Concurs de Fotografia del Patrimoni, organitzat pel Consell Comarcal i que aquest any ha tingut com a tema d’inspiració els rellotges de sol, sempre que estiguin situats en algun municipi de l'Alt Empordà. En relació a l’anterior edició s’ha registrat un increment en el nombre de participants, ja que el 2009 va ser de 86. L’import dels premis que es concedeixen és de 800, 300 i 150 euros.

El veredicte del jurat es farà públic el proper divendres, a les 19 hores, coincidint amb la inauguració de l’exposició de totes les fotografies participants en el concurs. La mostra es podrà visitar fins al 15 de novembre en l'horari habitual d'obertura al públic de les oficines del Consell (de 9 a 20 hores els dies laborables).

El concurs ha estat de lliure participació. El format de les fotografies havia de ser de 20x30 cm., presentades muntades en un paspartú sense vidre, aptes per poder ser penjades. Les fotografies del concurs podien ser tant en color com en blanc i negre. Les obres havien de portar un pseudònim i només se’n podien presentar dues per autor. Les fotografies guanyadores quedaran en propietat del Consell Comarcal de l'Alt Empordà que tindrà el dret de publicar-les, amb el compromís de fer constar el nom del seu autor.