1.500 nens i nenes dels casals d'estiu ballaran amb Mainasons a l'Acustiqueta

2015-08-21 12:30

En el marc del Festival Acústica de Figueres, i dins del seu format familiar, l'Acustiqueta, l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà realitza la Trobada comarcal dels casals d'estiu que enguany arriba a la quinzena edició. Els actes previstos se celebraran el divendres 28 d'agost.

Hi participaran una quarantena de casals de les poblacions següents: Avinyonet de Puigventós, Cantallops, Capmany, Castelló d'Empúries, Colera, El Port de la Selva, Espolla, Figueres, Garriguella, l'Armentera, L'Escala, Lladó, Navata, Palau-saverdera, Peralada, Pont de Molins, Portbou, Roses, Sant Pere Pescador, Ventalló, Vilabertran, Vilafant, Vilamalla, Vila-sacra i Vilatenim. En total es calcula que hi assistiran unes 1.500 mainades i uns 200 monitors.

Les activitats que es duran a terme seran les següents:

A les 9.30h - Arribada dels casals des dels diferents municipis a la plaça del Gra.

A les 10.00h - Cercavila pels carrers de Figueres fins arribar a la plaça Catalunya.

A les 11.00h - Concert del grup Mainasons. Més informació a la web d'Acústica.

A les 12.00h - Concurs La Cançó de l'Estiu i entrega de premis.

Els casals que han volgut participar han realitzat un vídeo amb la Cançó de l'Estiu 2015 i la coreografia corresponent. Es farà l'entrega d'un obsequi a cada nen participant a la trobada gràcies a la col·laboració de Fruites Hurtós, Ajuntament de Figueres i Festival Acústica. Aquí podeu veure imatges de l'any passat.