A presó un home per cometre tres robatoris amb violència i intimidació i dos robatoris a interior de domicili a Figueres i Empuriabrava

2018-08-30 11:45

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres, van detenir el 27 d’agost, un home de 20 anys, nacionalitat marroquina i veí de Figueres, com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació, un delicte de lesions, i dos delictes de robatoris a interior de domicili en grau de temptativa.

El 19 d’agost els agents de la comissaria de Figueres van tenir coneixement que s’havia produït un robatori amb violència a l’escala d’un bloc de pisos de la localitat. Concretament una noia que baixava les escales va ser abordada per un individu que li va estrebar de forma violenta la bossa que duia a l’esquena i la va fer caure a terra.

Els mossos van iniciar una investigació per esclarir els fets i detenir el presumpte autor. Finalment, el 27 d’agost els investigadors van localitzar i detenir l’home que buscaven com a responsable dels fets.

Els agents van constatar que a aquesta persona se la buscava per altres fets il·lícits comesos a la demarcació. Concretament també se’l considera autor de dos robatoris amb violència i intimidació a Figueres, els dies 25 de maig i 16 de juny. En un dels casos l’home va produir lesions a la cara de la víctima amb una arma blanca. També se’l considera autor de dues temptatives de robatori interior de domicili a Empuriabrava, els dies 30 de juny i 6 de juliol.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 28 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.