A Mossegades estrena 'Tots som Hamlet' del 5 al 7 d'abril al Jardí

2013-03-26 09:30

Després d'aconseguir una de les beques a la creació Agita, la companyia teatral A Mossegades estrenarà "Tots som Hamlet" els dies 5, 6i 7 d'abril al Teatre El Jardí de Figueres on l'espai escènic i el públic estaran situats a dalt de l'escenari. Es tracta d'un recull de fragments de la mítica obra del dramaturg anglès, amb una adaptació i posada a escena contemporània i jove. "Tots som Hamlet" vol ensenyar tots els caràcters i facetes del príncep de Dinamarca, mostrant la diversitat de Hamlets que té cadascú dins seu, on el públic s'hi podrà veure reflectit en algun d'ells. Com a fil conductor de l'obra trobarem la figura d'un personatge secundari, però clau per que es realitzi la trama. 

A Mossegades és una associació juvenil d'espectacles amb un any i mig de vida. Està formada per joves de l'Empordà entre 16 i 19 anys d'edat, que veuen i viuen el teatre com una afició o com una vocació. L'objectiu principal de l'associació és fer teatre jove per a joves, poder acostar-lo a aquest públic perquè augmenti el costum de fer i veure espectacles teatrals i a més ser un referent per tota la joventut de la comarca. 

El swue debut va ser sota la direcció de Marc Sala, amb l'espectacle "Quin somni, no?", una adaptació de l'obra "Somni d'una nit d'estiu" de Shakespeare, més tard es van embrancar sols amb una paròdia dels tradicionals pastorets, de creació pròpia: "PastorSEX", amb molt bona acceptació per part del públic jove. Després d'aquests projectes, i altres petites produccions fora al carrer (La Diada de Sant Jordi, Raspall...,) tornen amb aquesta obra Shakespeariana "Tots som Hamlet" a mans de Laia Alsina. El preu de l'entrada és de 8 euros i 6 si es compra anticipada.