77 establiments participaran a la Ruta de les Tapes de Roses i del vi DO Empordà

2022-02-15 17:30

La Ruta de les Tapes de Roses i del vi DO Empordà, comptarà enguany amb un total de 77 establiments rosincs participants i amb 15 cellers de la DO Empordà encarregats del maridatge de les tapes. La campanya enogastronòmica, que tindrà lloc del 25 de març al 3 d’abril, recupera així les seves dates de celebració habituals a l’inici de la primavera amb una molt bona resposta per part del sector, després de l’anul·lació i canvis soferts durant les dues darreres edicions pels efectes de la pandèmia.

Durant els 10 dies que durarà la campanya, vilatans i visitants podran tornar a gaudir d’un interessant circuit gastronòmic, tot degustant les tapes maridades amb vins, garnatxes, moscatells i escumosos de 15 cellers diferents de la Denominació d'Origen Empordà.

En l’apartat enològic, una novetat d’aquesta edició serà l’ús per servir els vins de gots de 23 cl (tipus zurito), amb l’objectiu d'unificar la imatge i la quantitat servida a tots els establiments. L'ajuntament proporcionarà els gots als restauradors a un preu públic i subvencionat.