66butaques avança 6 dels 9 concerts de la propera temporada a La Cate

2021-06-20 11:00

El cicle d’acció musical 66Butaques de La Cate de Figueres presenta els primers artistes de la tercera edició, que començarà el mes d’octubre de 2021 i culminarà el juny de 2022. A l’espera de confirmar les últimes actuacions, el 66butaques ja ha avançat els primers noms de la nova temporada: b1n0 + PHOAC, Maria Jaume, Joan Colomo, Extraño Weys i Ramon Aragall. Les entrades per aquestes actuacions ja es poden adquirir a la pàgina web www.66butaques.cat

Després de cloure la segona temporada amb el concert de La Ludwig Band el divendres 19 de juny a la plaça de La Cate, el cicle musical 66butaques presenta la tercera edició amb una programació per a tots els públics i gustos, amb una varietat d’estils que van des de la cançó d’autor fins al rap o l’electrònica. D’octubre de 2021 a juny de 2022, l’entitat cultural figuerenca acollirà nou actuacions que mantenen l’essència de la proposta musical nascuda a la tardor de 2019, basada en la qualitat, la proximitat i l’originalitat musical. Com sempre, els concerts tindran lloc el tercer divendres de cada mes, i el primers artistes confirmats són b1n0 + PHOAC (15 d’octubre), Maria Jaume (19 de novembre), Joan Colomo (17 de desembre), Extraño Weys (21 de gener), Ramon Aragall (18 de febrer) són els primers noms anunciats. 

La tercera edició començarà el divendres 15 d’octubre amb la posada en escena el grup musical d’electrònica experimental b1n0, creat pels bisbalencs Malcus Codolà i Emili Bosch, i la veu excepcional de PHOAC, el nom artístic del músic empordanès Pau Vehí. Una primera proposta nascuda a l’Empordà que serà el tret de sortida d’una nova temporada amb una programació ideada per garantir la qualitat i la varietat artística, amb preus assequibles per a tots els públics (10-12€ públic general, 50% de descompte per menors de 29 anys i entrada gratuïta per menors de 16 anys). 

La informació dels primers artistes de la tercera temporada i la compra d’entrades ja estan disponibles a la pàgina web del cicle www.66butaques.cat.