33 exregidors i exregidores de Figueres de diversos colors polítics donen suport a Jordi Masquef

2023-05-23 11:00

33 exregidors de l'Ajuntament de Figueres per Convergència i Unió, Junts per Figueres, Partit dels Socialistes de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, AMC, Ciutadans, Partit Popular i independents han signat i fet públic un manifest a on expressen el seu suport públic a Jordi Masquef de cara a les eleccions municipals del diumenge 28 de maig. “Figueres necessita un alcalde que posi en valor la transversalitat de les idees, així com de les persones que les concebeixin i apliquin”, afirmen els exregidors en aquest document que han signat tots individualment i lliurat posteriorment al candidat de Junts per Figueres.

Els signants del manifest, per ordre alfabètic, són: Josep Buixó, Gerard Camps, Mar Casas, Joaquim Claparols, Margarida Cotxo, Jordi Cuadras, Albert Domínguez, Quim Felip, Carme Fernández, Quim Ferrer, Carles Fita, Sergi Garcia, Pere Giró, Josep Maria Godoy, Esteve Gratacós, Tomàs Gratacós, Mariola Martínez, Francesc Merideño, Yolanda Milán, Anna Morillas, Albert Ollé, Anna Maria Oriol, Antoni Pérez, Maria Àngels Perxas, Isabel Pineda, Eduard Puig Pujol, Dolors Pujol, Antoni Rivas, Dolors Roig, Jordi Romans, Joaquim Rosa, Carles Victoria i Josep-Lluís Yécora.

MANIFEST DE RECOLZAMENT A LA CANDIDATURA DE JORDI MASQUEF CREUS
Els sotasignants, exregidores i exregidors de l'Ajuntament de Figueres d'ideologies, sensibilitats i famílies polítiques diverses, davant les properes eleccions municipals del 28 de maig de 2023 expressem el nostre suport a la candidatura de Jordi Masquef Creus a l'alcaldia de Figueres. Figueres necessita un Alcalde que posi en valor la transversalitat de les idees, així com de les persones que les concebeixin i apliquin. 

L'objectiu principal és aconseguir grans acords i consensos de ciutat que permetin desencallar els grans temes i avançar en cohesió i benestar per a la ciutadania i acabar d'un cop per totes amb la política de sectarismes. Figueres necessita un alcalde que imposi i s'imposi generositat i que pensi per sobre de tot en el col.lecNu. Per això donem suport a Jordi Masquef i confiem en el suport majoritari que pugui donar-li a les urnes la ciutadania el proper 28 de maig.